Even voorstellen

Home / Wie zijn wij
Sabelle Ondermode

Vanaf juli 1998 toen Sabelle Ondermode voor het eerst haar deuren opende in Ulft tot op de dag van vandaag hebben we een voor ons duidelijk doel; namelijk voor iedereen een mooie, comfortabele en kwalitatief goede basiscollectie onderkleding aanbieden. Daarbij is voor ons persoonlijk maatwerk, een goed advies en service een vanzelfsprekendheid.
Voor elke gelegenheid en voor iedereen, ieder mens is immers uniek met eigen wensen.

Collectie

Bij Sabelle Ondermode vindt u voor vrouwen een lingeriecollectie in de maten AA70 t/m G100 met bijpassende slips, strings en shorts. Met merken zoals Felina, Conturelle, Anita, Triumph, Mey, Femilet, Syl, After Eden, Lovable en Un-usual heeft Sabelle kwaliteit en een goede pasvorm tegen een betaalbare prijs in huis.

Aangevuld met comfortabele hemdjes en slips van o.a. Ten Cate, Sloggi, Mey en Nina von C.
De aanschaf van een goede sportbh, pantylette of corrigerend ondergoed gaat bij Sabelle altijd gepaard met een vakkundig advies, waardoor er voor ieder probleem wel een oplossing is.

Voor kinderen en tieners heeft Sabelle een leuke kleurrijke collectie voor jongens en meisjes in de maten 92 t/m 188. Ook hebben jonge meiden volop keus in de jeugdige collecties van Boobs & Bloomers en Ten Cate. Het eerste bh’tje is tenslotte een hele mijlpaal.

De heren komen bij Sabelle ook ruim aan bod. Met een uitgebreide collectie in diverse modellen. Of u een string, slip, short of een hemd of shirt zoekt, in de kwaliteiten katoen, micro of modal. Met bekende merken als Sloggi, Ten Cate, Mey en Fila.

Bovendien heeft Sabelle een ruime collectie nachtkleding.
Vanaf voorjaar 2012 nog verder aangevuld met een collectie badkleding voor dames.

Sabelle heeft ook een gediplomeerd Mammacare-adviseuse, dus ook voor de draagster van een borstprothese is er een grote collectie leuke lingerie van de merken Amoena en Anita.

Uitnodiging

Sabelle nodigt u van harte uit voor een bezoek aan onze winkel.

Spaar voor een leuke korting met onze klantenkaart!

  • Sabelle Ondermode
  • J.F. Kennedyplein 15A
  • 7071 BT Ulft
  • 0315-683773
  • info@sabelle.nl