Collectie

Collectie

Bij Sabelle Ondermode vindt u voor vrouwen een lingeriecollectie in de maten AA70 t/m G100 met bijpassende slips, strings en shorts. Met een aantal gerenomeerde merken heeft Sabelle kwaliteit en een goede pasvorm tegen een betaalbare prijs in huis.

Aangevuld met comfortabele hemdjes en slips van o.a. Ten Cate, Sloggi, Mey en Nina von C. De aanschaf van een goede sportbh, pantylette of corrigerend ondergoed gaat bij Sabelle altijd gepaard met een vakkundig advies, waardoor er voor ieder probleem wel een oplossing is.

Voor jonge meiden is er volop keus in de jeugdige collecties van Like-It en Ten Cate. Het eerste bh’tje is tenslotte een hele mijlpaal.

De heren komen bij Sabelle ook ruim aan bod. Met een uitgebreide collectie in diverse modellen. Of u een string, slip, short of een hemd of shirt zoekt, in de kwaliteiten katoen, micro of modal.

Bovendien heeft Sabelle een ruime collectie nachtkleding voor dames en heren. Of een comfortabele ochtendjas.

Badkleding is bij Sabelle Ondermode het gehele jaar op voorraad. Zwembroek, bikini, tankini of badpak. In het zomerseizoen aangevuld met strand/zomerjurkjes en andere leuke accessoires.

Beenmode heeft ook een vaste plek in ons assortiment. Met o.a. panty’s in diverse diktes en kleuren.

Sabelle heeft ook een gediplomeerd Mammacare-adviseuse, dus ook voor de draagster van een borstprothese is er een grote collectie leuke lingerie van de merken Amoena en Anita.

Hemdjes en broekjes

Lingerie

Nachtmode

Badkleding

Beenmode

Voor hem

Teens

Prothese

Accessoires

Sportbh’s